Adverteren SEPA.nl

                     
Uw SEPA propositie in beeld op SEPA.nl

 

Het succes van SEPA.nl

Met 10.000 unieke bezoekers per maand is SEPA.nl de succesvolste site rondom SEPA in Nederland. Deze bezoekers zijn allemaal op zoek naar extra informatie, antwoorden en oplossingen op de website of het forum voor hun SEPA-dilemma’s. Ook begeven de bezoekers van SEPA.nl zich volgens uitgebreide analyse veelal terugkerend en voor langere tijd op de website, waar ze op verschillende pagina’s te vinden zijn. Eén van de krachten van SEPA.nl is het drukbezochte forum waarop allerlei partijen bij elkaar gebracht worden om vragen en problemen aan te kaarten en hierop antwoorden en oplossingen te bieden. Daarmee biedt SEPA.nl u de unieke positie om uw oplossing onder de aandacht te brengen bij welwillende prospects die open staan voor uw input.

Daarnaast heeft SEPA.nl de meest actuele informatie omtrent het Europees betalingsverkeer en bieden wij u dus het meest uitgebreide platform om uw SEPA propositie gericht in de markt te zetten.

De effort die onze consultants in SEPA.nl steken is, mede door het succes, enorm gestegen. Anderzijds is de verwachting dat de exposure en het aantal views op de site de komende tijd, mede door de naderende deadline van SEPA, alleen maar zal stijgen. Deze brief geeft u een overzicht van mogelijkheden die SEPA.nl u biedt om uw prospects effectief te kunnen benaderen op de manier die u prefereert.

 

Tarifering advertentiemodules

SEPA.nl is een ideale plek om uw producten en diensten onder de aandacht te brengen.

Dit is mogelijk via de volgende advertentiemodules:

Advertentie modules

Inhoud van de module

Kosten*

Partner vermelding

Weergave in productcategorie en korte omschrijving   van de organisatie

gratis

Basisabonnement

Opvallende weergave, uitgebreide informatie en   commerciële tekst

50 € p/m

Specifieke Banners

- Bovenaan een topic op het forum

75 € p/m

 

- Banner op pagina naar keuze

50 € p/m

 

- Header op pagina

50 € p/m

 

- Link in de tekst, associatie met een bepaalde term

75 € p/m

*Combinaties van het basisabonnement en specifieke banners zijn mogelijk.

*Kosten zijn per maand en volgens de overeengekomen looptijd.

  

Toelichting op de verschillende advertentiemodules

Partner vermelding

Als u Partner wordt van SEPA.nl wordt uw naam kosteloos op de website geplaatst in de desbetreffende productcategorie. Bezoekers van SEPA.nl zien uw bedrijfsnaam tussen de andere aanbieders staan, wanneer ze doorgelinkt worden naar deze productcategorie. Wanneer men vervolgens op uw bedrijfsnaam klikt krijgt de bezoeker een korte omschrijving te zien van uw organisatie (max 20 woorden).

 

Basisabonnement

Wilt u opvallen tussen uw concurrenten op SEPA.nl en uw prospects laten zien wat u als leverancier te bieden heeft, kies dan voor de Basisabonnement. Ook hierbij zal u in de lijst met partners komen te staan wanneer een bezoeker van de site doorgelinkt wordt naar een specifieke productcategorie, maar daarnaast biedt dit u ook de mogelijkheid om uw logo en een gedetailleerde beschrijving prominent op deze pagina te plaatsen. Wanneer een bezoeker dan op uw logo klikt, krijgt deze een uitgebreide productbeschrijving te zien. Dit geeft u ook de mogelijkheid een commerciële tekst te plaatsen op SEPA.nl.

 

Specifieke locaties

Als derde mogelijkheid die we u bieden om te adverteren op SEPA.nl is een Banner op Specifieke locaties. Deze zelf gekozen locaties geven u de mogelijkheid om nog meer te specificeren op plekken waar uw potentiële klanten zich zullen bevinden als bezoeker van SEPA.nl. De volgende vier opties zijn mogelijk op SEPA.nl:

Bovenaan de tekst in een bepaald topic

Bent u een aanbieder van een specifieke oplossing, bijvoorbeeld voor SDD-aanlevering of het converteren van SEPA-bestanden, dan is het voor u waarschijnlijk nog doeltreffender om uw Banner te plaatsen in de topics op het actieve en drukbezochte forum die met deze onderwerpen te maken hebben. Zo verschijnt u bovenaan dit topic waardoor de bezoekers aan uw product zullen denken en makkelijke doorgelinkt kunnen worden als ze op zoek zijn naar een dergelijke oplossing. SEPA.nl zorgt er voor dat u in alle relevante schermen verschijnt op het forum.

Banner op de home-page of een pagina naar keuze

Heeft u een breder productaanbod, of wil u graag dat alle bezoekers van SEPA.nl uw mogelijkheden leren kennen, kies dan voor een Banner op de home-page of een specifieke pagina op SEPA.nl. U kunt hierbij denken aan een Banner op de Incasso-pagina, Regel en Wetgevingspagina, Payment-Hub pagina en andere pagina’s. Het grote voordeel is dat prospect uw naam gelijk zien en zullen associëren met een bepaald SEPA-onderwerp of oplossing. Deze optie geeft u ook de mogelijkheid om uw positie te bepalen op de leveranciers-pagina’s en hierdoor nog beter op te vallen in een bepaalde productcategorie.

Header-positie

Wanneer u altijd, op iedere pagina van SEPA.nl, wilt verschijnen voor de bezoekers, dan is de Header-positie een mooie mogelijkheid die wij u bieden. Hiermee zal uw Logo op iedere pagina te zien zijn in een wisselend kader, waardoor klanten meerdere keren met uw logo en uw bedrijf in aanraking komen. Het voordeel hiervan is dat het relatief onopvallend en onbewust gebeurd, maar hierdoor zal u zeker op gaan vallen bij uw klanten wanneer ze op zoek zijn naar één van de producten die u als leverancier aanbiedt.

Link

De laatste mogelijkheid die SEPA.nl biedt, om op een specifieke locatie te adverteren, is de link in de tekst. SEPA.nl zal dan in haar tekst, op stukken waar naar uw productcategorie verwezen wordt, een hyperlink plaatsen naar een pagina waarin uw oplossing prominent aanwezig is. Een voordeel hiervan is dat bezoekers die specifiek op zoek zijn naar meer informatie over een bepaalde term of oplossing op deze link zullen klikken, en dan direct uw bedrijfsnaam en productbeschrijving zullen zien. Dit geeft de prospects direct het idee dat uw product de oplossing is voor het desbetreffende dilemma.

 Enigma Consulting