Enigma Consulting

De afgelopen 15 jaar is Enigma Payments Consulting een bekende naam geworden in de financiële sector. Sinds 2010 zijn naast de Payments Practise ook de Risk en Treasury practises opgezet en is de naam gewijzigd in Enigma Consulting. Enigma heeft partnerschappen met verschillende partijen in de markt zoals banken, processoren en solution providers. Enigma is kennispartner van Euroforum.

De consultants van Enigma zijn vanaf het allereerste begin bij SEPA-projecten betrokken geweest in diverse rollen. Ondertussen bestaat de portfolio van Enigma Consulting uit meer dan 60 bedrijven, waaronder verzekeraars, telecom maatschappijen, energie leveranciers, banken, corporates, PSP’s en softwareleveranciers.

Door deze ervaring weet Enigma Consulting als geen ander wat er allemaal komt kijken bij een SEPA project. Door al deze informatie vast te leggen in een kennis systeem heeft Enigma een gevalideerde set met informatie die als basis kan dienen voor ieder SEPA project bij u als klant.

De basis van Enigma zijn haar zeer gekwalificeerde, pragmatische en hoog opgeleide consultants. Deze consultants zijn in staat het overzicht over een SEPA project te bewaren en vast te stellen wat de impact van SEPA is op uw organisatie. De centrale positie van Enigma in de SEPA markt met kennis en ervaring bij banken, DNB, NVB, processoren, software leveranciers en SEPA solution providers zorgen ervoor dat de juiste keuzes worden gemaakt en elk traject kossteneffectief wordt uitgevoerd.

Enigma Consulting levert kant en klare documentatie, gespecialiseerde consultants en key resources om de SEPA test en migratie-fase te versnellen en deze een kwaliteitsimpuls te geven. Op deze manier kunt u als klant niet alleen gebruik maken van onze kennis en ervaring op het gebied van SEPA, maar brengt Enigma u ook op maat gemaakte dienstverlening.

Door betrokken te zijn bij veel SEPA-projecten bij diverse spelers in de financiële markt, is Enigma als geen ander op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van SEPA. Ondanks dat de markt nog steeds in beweging is, kan Enigma op deze manier een evenwichtig en gefundeerd oordeel geven over de mate waaraan het SEPA-project bij uw organisatie voldoet aan de marktverwachtingen en hier indien nodig tijdig op bijsturen.

Diensten van Enigma op het gebied van SEPA

Door de ruime ervaring levert Enigma Consulting de volgende diensten:

  • SEPA Workshops
  • SEPA Impact analyses
  • SEPA Migratie&Test planningen
  • SEPA Business-analyse
  • SEPA Projectmanagement
  • SEPA Experts
  • Ondersteuning in uw SEPA-testtraject
  • Advisering in PSP-selectie
  • Advisering in Conversiediensten
  • Advisering in SEPA-Mandaat management oplossingen.

Voor meer informatie over de diensten en oplossingen van Enigma, ga naar www.enigmaconsulting.nl