Convertors

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende Convertors die oplossingen aanbieden op het gebied van de nieuwe Europese betaalmiddelen en de migratie van de bestaande Nederlandse naar deze nieuwe betaalmiddelen.

 

Disclaimer:                                                                                                              De informatie op deze pagina en de achterliggende producten- en dienstenpagina's is een weergave van de gegevens zoals deze door de betreffende partij zijn aangeleverd. Voor de juistheid van deze gegevens aanvaardt als Enigma Payments Consulting geen aansprakelijkheid. Een aantal partijen heeft daarbij de keuze gemaakt om enkel aan ons onderzoek mee te werken, danwel om in zijn geheel geen informatie aan te leveren. Zodoende is van deze partijen geen informatie beschikbaar.

Clear2Pay

Clear2Pay

Via de De Betaalfabriek van Clear2Pay kunt u zelf eenvoudig ClieOp-bestanden converteren naar de SEPA-standaard.

IBANC SEPA Software

IBANC SEPA Software

Met IBANC bent u 100% SEPA-ready op een gebruiksvriendelijke en bovenal veilige manier; het gaat tenslotte om betalingsverkeer. Al meer dan 12.000 gebruikers gingen u voor!

Sentenial

Sentenial

Sentenial heeft een compleet aanbod van SEPA oplossingen voor kleine en medium betalingsvolumes, tot grote, op maat gemaakte, SEPA oplossingen voor internationaal georiƫnteerde klanten en alles daar tussenin.

Europeseincassoservice.nl

Europeseincassoservice.nl

Wij converteren uw CLIEOP03 incasso- of verzamelbestand eenvoudig naar een SEPA XML bestand! Zorgeloos over naar SEPA tegen lage kosten.

PayForm

PayForm

Met PayForm maakt u eenvoudig SEPA betaal en incasso opdrachten met een fraaie en eenvoudige interface. Vele organisaties gingen u inmiddels al voor.

Kijk en vergelijk!

Sepabestand.nl

Sepabestand.nl

Sepabestand.nl levert goedkope en eenvoudige oplossingen om m.b.v. Microsoft Excel SEPA/XML incasso- en betaalbestanden aan te maken.

SepaDirect

SepaDirect

Met SepaDirect kunnen op eenvoudige wijze Sepa-Incassobatches worden aangemaakt. De interface is simpel en de prijs is 29 euro ex btw per jaar.


Enigma Consulting