PayForm

Met PayForm kunt u eenvoudig betaal- of incasso opdrachten maken in het SEPA formaat. Onze software heeft alle gebruikelijke functies aan boord maar onderscheidt zich met name door een fraaie en gebruiksvriendelijke programma interface. Verder kent de software ook in de basisversie geen limieten als het gaat om aantallen eigen rekeningen resp. incassant ID's en is geschikt om door meerdere mensen tegelijk gebruikt te worden.

Op technisch gebied zijn er weinig beperkingen, doordat u PayForm stand alone kunt gebruiken maar ook op een server of een virtuele omgeving zoals Citrix. Het programma is hiermee geschikt voor de meeste ondernemingen, van (middel)groot tot klein.

Voor meer informatie en een korte demo kijkt u op:

www.payform.nl

Pakketten

PayForm Software

Basisversie

De Basisversie van PayForm voorziet in alle functionaliteiten om bestanden met Europese overschrijvingen (SCT) en incasso’s (SDD Core) te kunnen aanmaken. U kunt werken met al uw eigen rekeningen en incassanten-id's. Bij aanschaf van een multi-user licentie kunnen uw gebruikers gelijktijdig met het programma werken en daarbij gezamenlijk de adresboeken benaderen.

Extended versie

De Extended versie bevat bovenop de functies van de Basis versie de mogelijkheid om betaalbestanden te maken in de BTL91 standaard. BTL91 wordt gebruikt voor betaalopdrachten in niet-Euro dan wel betaalopdrachten buiten het Euro gebied. Ook deze versie is in een multi-user licentie verkrijgbaar en kunt u binnen een server omgeving installeren.


Enigma Consulting