Mandate Management

Op deze pagina vindt u een overzicht van de verschillende aanbieders van oplossingen op het gebied Mandaat Management, welke met de invoering van de nieuwe SEPA-regels verplicht is geworden voor incassanten.

 

Disclaimer:                                                                                                              De informatie op deze pagina en de achterliggende producten- en dienstenpagina's is een weergave van de gegevens zoals deze door de betreffende partij zijn aangeleverd. Voor de juistheid van deze gegevens aanvaardt als Enigma Payments Consulting geen aansprakelijkheid. Een aantal partijen heeft daarbij de keuze gemaakt om enkel aan ons onderzoek mee te werken, danwel om in zijn geheel geen informatie aan te leveren. Zodoende is van deze partijen geen informatie beschikbaar.

Clear2Pay

Clear2Pay

Via de De Betaalfabriek van Clear2Pay kunt u zelf eenvoudig ClieOp-bestanden converteren naar de SEPA-standaard.

IBANC SEPA Software

IBANC SEPA Software

Met IBANC bent u 100% SEPA-ready op een gebruiksvriendelijke en bovenal veilige manier; het gaat tenslotte om betalingsverkeer. Al meer dan 12.000 gebruikers gingen u voor!

Sentenial

Sentenial

Sentenial heeft een compleet aanbod van SEPA oplossingen voor kleine en medium betalingsvolumes, tot grote, op maat gemaakte, SEPA oplossingen voor internationaal georiƫnteerde klanten en alles daar tussenin.

AcceptEmail

AcceptEmail

AcceptEmail maakt het mogelijk om veilig en makkelijk rekening te betalen vanuit de eigen vertrouwde mailbox.

SMS Machtiging

SMS Machtiging

Automatiseren van uw incasso in vijf stappen, tegen een fractie van uw huidige kosten en volledig SEPA-proof.


Enigma Consulting